VOL VCA Exam

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Het Examen ‘VOL-VCA’ is de afsluiting van iedere ‘VOL-VCA’ cursus van DELTA, maar kandidaten kunnen ook kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen. Voor individuele of kleine groepjes kandidaten is het Open Examen, dat iedere dinsdag- en donderdagavond om 18.00 start, zeer geschikt. Komen deze tijdstippen u niet uit, neem dan contact met ons op. Ongetwijfeld kunnen wij u een ander examenmoment aanbieden dat wel schikt. Voor groepen organiseren wij graag een ‘VOL-VCA’ of ander ‘VCA’ examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Voorbereiding op het examen

Indien u niet voor een cursus als voorbereiding kiest, biedt DELTA een lesboek en e-learning als mogelijkheden tot zelfstandige voorbereiding op het examen. Zowel het lesboek als een toegang tot het e-learning programma kunt u bij DELTA bestellen.

Examenvorm

Het Examen VOL-VCA bestaat uit 70 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 49 vragen goed beantwoord worden. Het examen duurt maximaal 75 minuten en wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Het VOL VCA examen kan alleen schriftelijk afgelegd worden.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het Examen VOL-VCA ontvangen het SSVV diploma. Dit diploma is 10 jaar geldig. Het VOL VCA diploma vervangt het voormalige VVA 2 diploma. Let op; Indien u een VVA 1 en een VVA 2 diploma heeft waarvan het VVA 1 diploma verlopen is, dan is ook het VVA 2 diploma niet meer geldig. U dient dan het VOL VCA examen af te leggen.

Taal

Het examen VOL VCA kan behalve in het Nederlands ook in de Engelse, Duits en Franse taal worden afgelegd.

Locatie

Het examen VOL-VCA kan zowel bij DELTA als bij u op locatie afgenomen worden. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het schriftelijke VOL-VCA examen in de Nederlandse taal per persoon op locatie van DELTA en is inclusief koffie en thee. De prijs van het DELTA cursusboek VOL-VCA is € 35,00 per stuk. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VOL VCA Exam”