0.4 Limited Offshore Safety Training

De Nogepa 0.4 cursus is bedoeld voor personen die incidenteel Offshore Installaties bezoeken, als ‘gast’. Dit kunnen medewerkers zijn van een externe (controlerende) instelling, maar ook bijvoorbeeld directieleden die niet deelnemen aan het operationele proces op de installatie en een kort bezoek brengen. De aard van deze bezoeken dient ‘incidenteel’ te zijn en de bezoekers dienen onder permanent toezicht te staan op de installatie, van een medewerker die volledig is opgeleid.

Deze -incidentele- bezoekers dienen een basis training te hebben gevolgd op het gebied van ‘Emergency response’, om zichzelf en anderen in (nood)situaties niet in gevaar te brengen. Zo zijn ‘HUET’ en ‘SEA SURVIVAL’ verplichte onderdelen van de 0.4, zonder deze trainingen zouden bezoekers gevaarlijke situaties voor anderen kunnen veroorzaken.

Inhoud training

  • THEORIE: Safety Inductie, algemene veiligheidskennis: wat zijn de risico’s en belangrijkste veiligheidsregels op een Offshore Platform
  • THEORIE: Helikopter Veiligheid: kennis van gevaren/risico’s en voorschriften bij het meevliegen met een Offshore helikopter
  • PRAKTIJK: HUET: hoe ontsnap ik veilig uit een onder water (180 graden gedraaid) geraakte helikopter
  • PRAKTIJK: Overleven op zee: hoe overleef ik op zee, overlevingspak, zwemvest, vlot, hypothermie, etcetera

Trainingsvorm

Theorie (klassikaal) en praktijk in ons zwembad.

Certificaat

NOGEPA 0.4 Limited Offshore Training, 4 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. In geval van Engelstalige groepen kan de instructie in de Engelse taal worden verzorgd.

Locatie

DELTA heeft een volledige ‘indoor’ trainingslocatie met verwarmd zwembad en alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs staat vermeld in de rechter bovenhoek van deze pagina. Deze cursusprijs is inclusief registratiekosten, trainingsmaterialen, evt. theorie- en praktijkexamen en lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.