0.4 Limited Offshore Safety Training

De Nogepa 0.4 Limited Offshore Safety Training is bedoeld voor personen die incidenteel offshore Installaties bezoeken, als ‘gast’. Dit kunnen medewerkers zijn van een externe (controlerende) instelling, maar ook bijvoorbeeld directieleden die niet deelnemen aan het operationele proces op de installatie en een kort bezoek brengen. De aard van deze bezoeken dient incidenteel te zijn en de bezoekers dienen onder permanent toezicht te staan op de installatie, van een medewerker die volledig is opgeleid.

Inhoud training

De incidentele bezoekers dienen een basis training te hebben gevolgd op het gebied van Emergency response, om zichzelf en anderen in (nood)situaties niet in gevaar te brengen. Zo zijn HUET en SEA SURVIVAL verplichte onderdelen van de 0.4, zonder deze trainingen zouden bezoekers gevaarlijke situaties voor anderen kunnen veroorzaken. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Safety Inductie (theorie): algemene veiligheidskennis, wat zijn de risico’s en belangrijkste veiligheidsregels op een Offshore Platform.
  • Helikopter Veiligheid (theorie): kennis van gevaren/risico’s en voorschriften bij het meevliegen met een Offshore helikopter.
  • HUET (praktijk): hoe ontsnap ik veilig uit een onder water (180 graden gedraaid) geraakte helikopter.
  • Overleven op zee (praktijk): hoe overleef ik op zee.

Trainingsvorm

Deze training duurt één dag en wordt gegeven aan groepen van gemiddeld 12 personen. De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Certificaat

Bij positief resultaat ontvangt de deelnemer een NOGEPA 0.4 Limited Offshore Training certificaat. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

Standaard wordt deze training in het Engels gegeven. Op verzoek en bij voldoende deelnemers kan de training in het Nederlands worden verzorgd. Het volgen van de training met een tolk is ook toegestaan. Deze tolk kan op aanvraag door DELTA worden ingehuurd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad. Deze training kan op aanvraag op locatie van onze opdrachtgever of aan boord worden verzorgd.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op deze pagina is inclusief de registratiekosten, het gebruik van de praktijkmiddelen, het lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.