0.8 H2S

De H2S training is een veiligheidstraining die verplicht is voor personeel (onshore en offshore) dat in aanraking kan komen met H2S gevoelige installaties. In de meeste gevallen betreft dit medewerkers uit de olie- en gaswinning industrie. Maar deze cursus is ook geschikt voor werknemers die werken met o.a. riolen, rioolwaterzuiveringsinstallaties, mestverwerking en afvalverwerking waar mogelijk H2S ontstaat.

Inhoud training

Het doel van deze opleiding is om deelnemers te trainen in het veilig omgaan met procedures in werkomgevingen waar het dodelijke H2S (zwavelwaterstof) kan vrijkomen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • H2S regelgeving en de Arbo wet
  • H2S: gevaren en eigenschappen
  • Werken met H2S op een locatie
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Vluchtprocedures
  • EHBO voor H2S slachtoffers

Trainingsvorm

De training 0.8 H2S duurt een halve dag en wordt gegeven in groepen van 6 personen. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Deze cursus is op aanvraag in te plannen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een Nogepa certificaat 0.8 H2S. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

De training wordt gegeven in het Engels. Op aanvraag en bij voldoende deelnemers kan de training ook in het Nederlands worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief registratie, het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “0.8 H2S” te beoordelen
Start data
27-11-2020
30-11-2020
17-12-2020
04-01-2021
18-01-2021
05-02-2021
01-03-2021
15-03-2021
13-04-2021