0.8 H2S

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De H2S training is een veiligheidstraining verplicht voor personeel (onshore en offshore) die in aanraking komen met H2S gevoelige installaties. In de meeste gevallen betreft dit medewerkers uit de olie- en gaswinning industrie. Maar deze cursus is ook geschikt voor werknemers die werken met o.a. riolen, rioolwaterzuiveringsinstallaties, mestverwerking en afvalverwerking waar mogelijk H2S ontstaat.

Inhoud training

Het doel van deze opleiding is om deelnemers te trainen in het veilig omgaan met procedures in werkomgevingen waar het dodelijke H2S (zwavelwaterstof) kan vrijkomen. Deelnemers leren meer over o.a.

 • H2S regelgeving en de Arbo wet
 • H2S: gevaren en eigenschappen
 • Werken met H2S op een locatie
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Vluchtprocedures
 • EHBO voor H2S slachtoffers

Trainingsvorm

Theorie en praktijk. Duur 0,5 dagen. Op aanvraag in te plannen en in overleg met cursist.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door DELTA. Deelnemers die slagen voor dit examen ontvangen het NOGEPA certificaat. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. In geval van Engelstalige groepen kan de instructie in de Engelse taal worden verzorgd.

Locatie

De training wordt bij DELTA Safety Training in Rotterdam gegeven.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De cursusprijzen zijn inclusief lesmateriaal, gebruik leslocatie, examen en lunch, koffie en thee. Niet inbegrepen in de cursusprijzen zijn:

 • 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “0.8 H2S” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *