1.4 Gas Measurement

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Deze 1-daagse cursus Gasmeten NOGEPA 1.4 is bestemd voor mensen die de atmosfeer op verdachte werkplekken meten en hun leidinggevenden, toezichthouders en verstrekkers van werkvergunningen. De deelnemers leren in theorie en praktijk hoe de luchtsamenstelling op een werkplek effectief gemeten dient te worden en hoe aan de hand van de meetuitkomsten correct advies gegeven wordt over de benodigde veiligheidsmaatregelen om veilig te werken in de gemeten atmosfeer. DELTA verzorgt ook de cursus Gasmeten met SSVV Opleidingengids (SOG) of DELTA certificaat.

Inhoud training

De training Gasmeten NOGEPA 1.4 bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Maken van meetstrategieën
 • Meetmethodes, procedures en regels.
 • Verschillende types gasmeetapparatuur
 • Interpreteren van meetgegevens
 • Bepalen / adviseren van de correcte vervolgacties
 • Veiligheidsmaatregelen en Persoonlijke Bescherming Middelen
 • Besloten Ruimten

Trainingsvorm

De training bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur voor groepen van maximaal 6 deelnemers. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen en ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een Nogepa certificaat Gasmeten 1.4. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

Wij verzorgen deze cursus in de Nederlandse of Engelse taal.

Locatie

Deze cursus wordt bij DELTA Safety Training te Rotterdam verzorgd.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen en lunch/koffie/thee. De Nogepa toeslag bedraagt € 10,00 per persoon. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.