1.4 Gas Measurement

De cursus Gasmeten NOGEPA 1.4 is bestemd voor mensen die de atmosfeer op verdachte werkplekken meten en voor hun leidinggevenden, toezichthouders en verstrekkers van werkvergunningen. DELTA verzorgt ook de cursus Gasmeten met SSVV Opleidingengids (SOG) of DELTA certificaat.

Inhoud training

De deelnemers leren in theorie en praktijk hoe de luchtsamenstelling op een werkplek effectief gemeten dient te worden en hoe aan de hand van de meetuitkomsten correct advies gegeven wordt over de benodigde veiligheidsmaatregelen om veilig te werken in de gemeten atmosfeer. De training Gasmeten NOGEPA 1.4 bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Maken van meetstrategieën
  • Meetmethodes, procedures en regels.
  • Verschillende types gasmeetapparatuur
  • Interpreteren van meetgegevens
  • Bepalen / adviseren van de correcte vervolgacties
  • Veiligheidsmaatregelen en Persoonlijke Bescherming Middelen
  • Besloten Ruimten

Trainingsvorm

De training 1.4 Gas Measurement duurt één dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 6 deelnemers. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte die beide worden afgesloten met een toets. Voor groepen en incompany trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een Nogepa certificaat Gasmeten 1.4. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

De training wordt gegeven in het Engels. Op aanvraag en bij voldoende deelnemers kan de training ook in het Nederlands worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief registratie, het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, lunch, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.