AED met levensreddend handelen

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De AED instructie is een korte praktijkgerichte instructie. De AED kan levens redden en het is dus van belang dat personeel op de hoogte is van hartfalen en hoe de AED gebruikt moet worden. Tijdens de instructie oefenen de deelnemers met een trainings AED.

Doel training

Het doel van de opleiding is deelnemers te leren wanneer en hoe een AED gebruikt moet worden, zodat levens gered kunnen worden.

Inhoud training

Tijdens de cursus leert u hoe u de AED gebruikt en wat te doen bij hartfalen of een hartstilstand. Tijdens de training krijgen de deelnemers informatie en training over de volgende onderwerpen:

  • Waarom reanimeren met een AED
  • Techniek van de AED
  • Toepassing van de AED

Trainingsvorm

Deze AED instructie duurt 1 dagdeel en wordt gegeven aan groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Voor groepen en ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een toets die wordt afgenomen door DELTA. Diegene die slagen voor de toets ontvangen een DELTA certificaat. Dit certificaat is 1 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. Op aanvraag kan het examen ook in het Engels of in een andere taal worden afgenomen.

Locatie

Alle AED-instructies kunnen zowel bij DELTA als bij u op locatie worden uitgevoerd.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief gebruik praktijkmiddelen en DELTA certificaat. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “AED met levensreddend handelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *