Basic Safety Training (STCW) Refresher

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De Basic Safety (STCW) training is een wereldwijde vereiste voor iedereen die wil werken of werkt op zeevaart schepen en grote jachten. Dus o.a. voor de maritieme industrie, zeevaart personeel maar ook zeilers en bestuurders van zeewaardige motorjachten.

Inhoud training

Tijdens deze Basic Safety (STCW) Refresher cursus herhalen deelnemers activiteiten, procedures en vaardigheden die te maken hebben met veiligheid op het water en veiligheid aan boord. Denk o.a. aan:

  • Basis EHBO
  • Survival op zee technieken
  • Persoonijke veiligheid en sociale verantwoordelijkheden
  • Brand preventie
  • Brand blussen

Trainingsvorm

Theorie en praktijk. Open inschrijving diverse malen per maand of op aanvraag. Duur 2 dagen.

Certificaat

STCW (A-VI/1). Certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar.

Taal

Standaard worden STCW trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers). Het volgen van de training met een tolk is ook toegestaan. Deze tolk kan op aanvraag door DELTA worden ingehuurd.

Locatie

De training wordt op de trainingslocatie van DELTA in Rotterdam verzorgd.

Toelatingseisen

De deelnemers dienen te beschikken over een medische verklaring (geldige medische scheepvaartkeuring) waaruit blijkt dat men lichamelijk geschikt is om deel te nemen aan deze training.

Prijs

De cursusprijzen zijn inclusief lesmateriaal, gebruik leslocatie, examen en lunch, koffie en thee. Niet inbegrepen in de cursusprijzen zijn:

  • 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Basic Safety Training (STCW) Refresher” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *