Basisveiligheid VCA – Herhaling

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse herhalingscursus ‘Basisveiligheid VCA herhaling’ (B-VCA) is in de eerste plaats bedoeld voor personen van wie het ‘B-VCA’ of het ‘VVA1’ diploma gaat verlopen en die voor hun werkzaamheden over een geldig ‘B-VCA’ diploma moeten beschikken. Met een goede voorbereiding aan de hand van ons cursusboek (te downloaden via deze website) is deze cursus ook geschikt voor personen die voor de eerste keer het ‘B-VCA’ examen gaan doen.

Deze cursus wordt op aanvraag ook in verschillende buitenlandse talen verzorgd door DELTA: Portugees, Engels, Pools, Duits, Frans, etcetera…

In deze cursus behandelt een ervaren instructeur de belangrijkste onderwerpen, worden de ‘valkuilen’ van het examen besproken en wordt een proefexamen gemaakt en klassikaal doorgenomen. De dag wordt afgesloten met het ‘B-VCA’ examen. De deelnemers wordt aangeraden het (digitale) lesboek van te voren zelfstandig door te nemen. U kunt dit boek via deze website downloaden.

Inhoud training

Tijdens de B-VCA cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

Wet- en regelgeving
Risico’s van ongevallen
Gevaarlijke stoffen
Brand gevaar
Explosie gevaar
Werken in afgesloten ruimten
Veilig werken algemeen
Veilig werken met elektriciteit
Veilig werken met gereedschap
Veilig werken met hijswerktuigen en heftrucks
Veilig werken op hoogte
Tillen, struikelen, uitglijden en vallen
Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Trainingsvorm

De Open Inschrijving cursus Basisveiligheid VCA herhaling (B-VCA herhaling) bestaat uit 1 dag les van 08.00 tot 15.00 uur. De groep bestaat gemiddeld uit 15 tot 20 deelnemers. De cursus wordt van 15.00 tot 16.00 uur afgesloten met een schriftelijk examen. Voor deelnemers met een lees- of taal probleem bestaat de mogelijkheid van een voorleesexamen. Voor groepen en ‘in-company’ cursussen kunnen de cursusvorm en tijden in overleg worden aangepast

Certificaat

Het examen wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Deelnemers die slagen voor dit examen ontvangen het VCA diploma. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Behalve in het Nederlands kunnen wij de cursus B-VCA ook verzorgen in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools, Slowaaks, zie VCA in andere talen. Wilt u een cursus volgen in een taal van een ander land uit de Europese Unie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

De cursus Basisveiligheid VCA herhaling (B-VCA herhaling) kan gemiddeld een keer per twee weken op locatie van DELTA worden gevolgd. Voor groepen verzorgen wij ook in-company cursussen.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld. Deelnemers dienen wel ‘begrijpend’ te kunnen lezen.

Prijs

In de rechtsboven genoemde prijs voor de cursus B-VCA in de Nederlandse taal zijn alle kosten inbegrepen, dus inclusief (digitaal) lesboek, gebruik leenboek tijdens de cursus en schriftelijk examen en lunch/koffie/thee. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.