Boat Landing

De Boatlanding training is een veiligheidstraining voor personeel die middels een boatlanding bijvoorbeeld windturbines betreden.

Inhoud training

Het doel van deze opleiding is om deelnemers te leren veilig te kunnen overstappen van onder andere. schip naar een windmolen en andersom. In de Boatlanding training worden de deelnemers zowel theoretisch als praktisch getraind.

Trainingsvorm

De Boatlanding training duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven aan groepen van 12 personen. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Deze cursus is op aanvraag in te plannen.

Certificaat

Deelnemers die slagen ontvangen het DELTA certificaat. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Taal

De training wordt standaard in het Engels gegeven. In geval van Nederlandstalige groepen kan de instructie in het Nederlands worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.¬†Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Boat Landing” te beoordelen