Buitenwacht (Mangatwacht, Veiligheidswacht)

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse praktijktraining ‘Werken als Buitenwacht’ wordt ook wel ‘Werken als Mangatwacht’ genoemd. Deze training leidt op tot een SSVV Opleidingengids (SOG) certificaat, voorheen GORW genaamd, of tot een DELTA certificaat.

Let op:
Voor deelname aan SSVV Opleidingengids (SOG) examens moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Voor wie

De training ‘Mangatwacht /Buitenwacht’ (SOG) is bedoeld voor functionarissen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein toezicht uitoefenen op werknemers die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte. Tijdens de training leren zij toezicht te houden bij een besloten ruimte en hoe te handelen in een noodsituatie.

Inhoud training

De training Mangatwacht / Buitenwacht (SOG) bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte:
Theorie:

 • Vergunningssysteem
 • Gevaren besloten ruimten
 • Veiligheidsmaatregelen besloten ruimten
 • Interpretatie van metingen
 • Herkennen en reageren op gevaar en
  noodsituaties

Praktijk:

 • Handelen in normale situaties
 • Handelen in noodsituatie
 • Communicatie.

Trainingsvorm

De Open Inschrijving training Mangatwacht / Buitenwacht (SOG) bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur voor groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een SSVV Opleidingengids of  DELTA certificaat ‘Werken als Buitenwacht’. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Taal

Het SSVV Opleidingengids examen Werken als Buitenwacht kan alleen in de Nederlandse taal worden afgelegd. Trainingen die met een DELTA examen worden afgesloten kunnen in meerdere talen worden verzorgd.

Locatie

De training Werken als Buitenwacht wordt verzorgd op ons trainingscentrum te Rotterdam. Daar beschikken wij over een praktijkopstelling die voldoet aan de SSVV eisen voor het praktijkdeel van het examen. Op verzoek kan de cursus ook op locatie worden uitgevoerd.

Toelatingseisen

Voor deelname is de minimum leeftijd 18 jaar

Voor deelname aan het SSVV opleidingengids (SOG) examen van deze cursus moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Prijs

De op deze pagina genoemde prijzen (Fixed en Flex) zijn inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen, en lunch/koffie/thee. Voor het SSVV Opleidingengids examen wordt een toeslag van € 64,50 in rekening gebracht. Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Buitenwacht (Mangatwacht, Veiligheidswacht)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *