Confined Spaces Training

De training Veilig werken in besloten ruimten/Confined spaces basic training is bedoeld voor personen die voor uitvoering van hun werkzaamheden een besloten ruimte moeten betreden. Om dit op een veilige manier te kunnen doen  krijgen zij inzicht in de risico’s die hieraan verbonden zijn en leren zij maatregelen die een veilige betreding en veilig werken mogelijk maken.

Inhoud training

In deze training Veilig werken in besloten ruimten/Confined spaces basic training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Gevaren en risico’s van besloten ruimten
 • De maatregelen voorafgaand aan en tijdens de betreding om veilig te kunnen werken
 • Het doel en het gebruik van een werk (betredings) vergunning
 • De werking en het lezen van gasmeetapparatuur
 • Overzicht van PBM’s en betredings-hulpmiddelen
 • De taak van een veiligheidswacht en de daarvoor geldende (bedrijfs)voorschriften
 • De verantwoordelijkheid van alle betrokkenen partijen om veilig te werken
 • Wat te doen in een noodsituatie

Trainingsvorm

Deze training bestaat uit een halve dag instructie (ochtend of middag) voor groepen van gemiddeld 8 deelnemers. De cursus wordt met een toets afgesloten. Voor groepen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast. Op speciaal verzoek geven wij ook een training van een hele dag, waarin we ook praktijkoefeningen en scenario’s verwerken.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Veilig Confined spaces basic training. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Taal

De training Veilig werken in besloten ruimten/Confined spaces basic training kan behalve in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal ook in diverse andere EU-talen worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad. Deze training kan op aanvraag op locatie van onze opdrachtgever of aan boord worden verzorgd.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

 • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
 • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
 • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Confined Spaces Training” te beoordelen
Start data
20-11-2020
14-01-2021
29-01-2021
26-02-2021
11-03-2021
12-04-2021