Crew Basket Transfer Familiarisation

Deze training  is bedoeld voor offshore/maritiem personeel dat bekend gemaakt moet worden met de juiste procedures en handelingen voor een transport met een crew basket tussen twee installaties of schepen.

Inhoud training

De cursisten worden kennis en vaardigheden bijgebracht, waarmee zij op een veilige en verantwoorde wijze vervoerd kunnen worden met behulp van de crew basket. DELTA Safety Training maakt gebruik van verschillende typen crew baskets, waarbij de systemen van ‘Reflex Marine’ onze voorkeur genieten, vanwege hun doordachte ontwerp. Op verzoek van onze opdrachtgevers kan ook met andere merken/typen getraind worden.

Trainingsvorm

De cursus Crew Basket Transfer Familiarisation bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Deze korte instructie wordt over het algemeen aansluitend aan een maritieme of offshore/wind basic safety training verzorgd. Als u deze training los wilt boeken, neemt u dan contact met ons op per mail of telefoon. Indien de voorzieningen daarvoor toereikend zijn, verzorgen wij deze training ook bij u aan boord.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname van DELTA Safety Training. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

Standaard wordt deze training in het Engels gegeven. Op verzoek en bij voldoende deelnemers kan de training in het Nederlands worden verzorgd. Het volgen van de training met een tolk is ook toegestaan. Deze tolk kan op aanvraag door DELTA worden ingehuurd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad. Deze training kan aan boord worden verzorgd mits de lokale voorzieningen voldoende zijn en er een (goedgekeurde) crew basket aanwezig is.

Toelatingseisen

Voor deze instructie gelden geen specifieke toelatingseisen. Het gebruik van de crew basket raden wij in de praktijk af voor mensen die sterke hoogtevrees hebben.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is op basis van kleine aantallen en/of individuele aanmeldingen. Bij combinaties met andere trainingen of grotere aantallen, maken wij graag een offerte op maat voor u. De prijs is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.