Crew Basket Transfer Familiarisation

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Deze 2 uur durende training Crew Basket Transfer Familiarisation Course is bedoeld voor offshore/maritiem personeel dat bekend gemaakt moet worden met de juiste procedures en handelingen voor een transport met een ‘crew basket’ tussen twee installaties of schepen. De cursisten worden kennis en vaardigheden bijgebracht, waarmee zij op een veilige en verantwoorde wijze vervoerd kunnen worden met behulp van de crew basket. DELTA Safety Training maakt gebruik van verschillende typen crew baskets, waarbij de systemen van ‘Reflex Marine’ onze voorkeur genieten, vanwege hun doordachte ontwerp. Op verzoek van onze opdrachtgevers kan ook met andere merken/typen getraind worden.

Inhoud training

De cursus Crew Basket Transfer Familiarisation bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Trainingsvorm

Deze korte instructie wordt over het algemeen aansluitend aan een maritieme of offshore/wind basic safety training verzorgd. Als u deze training ‘los’ wilt boeken, neemt u dan contact met ons op per mail of telefoon. Indien de voorzieningen daarvoor toereikend zijn, verzorgen wij deze training ook bij u ‘aan boord’.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname van DELTA Safety Training. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Taal

Standaard worden deze trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers). Het volgen van de training met een tolk is ook toegestaan. Deze tolk kan op aanvraag door DELTA worden ingehuurd.

Locatie

De training Crew Basket Transfer Familiarisation kan zowel bij DELTA (Rotterdam, NL) of bij u op locatie (aan boord) worden verzorgd. Dit laatste alleen als de lokale voorzieningen voldoende zijn en er een (goedgekeurde) crew basket aanwezig is.

Toelatingseisen

Voor deze instructie gelden geen specifieke toelatingseisen. Het gebruik van de crew basket raden wij in de praktijk af voor mensen die sterke hoogtevrees hebben.

Prijs

Deze prijs is op basis van kleine aantallen en/of individuele aanmeldingen. Bij combinaties met andere trainingen of grotere aantallen, maken wij graag een offerte op maat voor u.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.