E-BOSIET (incl. CA-EBS)

OPITO heeft de online leermethode gelanceerd voor de theoretische onderdelen van de Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (BOSIET) (met CA-EBS), waarbij de theorie onderdelen van de BOSIET met CA-EBS een digitale conversie hebben ondergaan en beschikbaar zijn als online alternatief voor klassikale sessies.

De Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training is een basistraining voor Offshore personeel. Voor diegene die offshore werken zijn specifieke eisen en regels van belang. Overleven op zee en medische basis kennis behoren tot de vaardigheden die offshore personeel behoort te hebben.

Inhoud cursus

De digitale BOSIET wordt aangeboden zonder enige wijzigingen aan de technische inhoud van de cursus. De theoretische onderdelen van de cursus worden online gedaan. De praktische onderdelen en het assessment vinden plaats bij DELTA Safety Training. Net als de klassikale BOSIET is de training OPITO E-BOSIET opgebouwd uit de volgende modules:

Safety induction
Sea Survival
HUET
Fire Fighting & Self-Rescue

Procedure:

1. Kies uw praktijkdatum uit de bovenstaande data.

2. U ontvangt een boekingsbevestiging van de training en de informatie voor de praktijkdag. De inloggegevens voor de E-learning ontvangt zo snel mogelijk u nadat de factuur voldaan is.

3. U heeft tot de gekozen praktijkdag de tijd om uw E-learning af te ronden, dit zal voor aanvang van de praktijkdag worden gecontroleerd.

4 Bij aanvang van de praktijkdag, wordt er een assessment afgenomen.

Trainingsvorm

Het praktijk en assessment gedeelte van de cursus E-BOSIET (incl. CA-EBS & NOG supplement) duurt een dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 8 personen. Het theorie gedeelte wordt thuis gedaan door middel van E-Learning, de cursist kan hier op zijn eigen tempo doorheen gaan, gemiddeld duurt het 2 tot 3 dagen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een OPITO certificaat. Dit certificaat is 4 jaar geldig. Binnen 4 jaar dient u de deze cursus te herhalen met een OPITO FOET.

Taal

De offshore trainingen worden standaard in het Engels gegeven.

Locatie

Het theorie gedeelte van de training vindt bij de deelnemer thuis plaats. Het praktijkgedeelte van de training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad.

Toelatingseisen

De deelnemer moet de E-learning module helemaal doorlopen hebben. Dit controleert DELTA Safety Training bij het inschrijven van de cursist.

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een OGUK Offshore Medisch certificaat of NOGEPA Offshore medisch certificaat. Wanneer de medische keuring na 31 maart 2018 is uitgevoerd dient de sticker in het veiligheidspaspoort aan te geven of de deelnemer FIT TO TRAIN IN-WATER CA-EBS of UNFIT TO TRAIN IN-WATER CA-EBS is. Wanneer de medische keuring is uitgevoerd voorafgaand aan 31 maart 2018, dient een longfunctie test te zijn uitgevoerd voor deelname aan de cursus. Deze keuring kan bij DELTA Safety Training worden uitgevoerd.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief registratie, het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, lunch, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.
  • Na afronding van de E-learning module heeft de cursist maximaal 90 dagen, om de praktijk dag bij te wonen. Dit kan alleen maar bij het trainingscentrum, waarbij de E-learning module is afgenomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “E-BOSIET (incl. CA-EBS)” te beoordelen