Examen Basisveiligheid VCA in andere taal

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

DELTA verzorgt ‘VCA’ cursussen en examens in alle talen waarin ‘VCA’ examens afgenomen kunnen worden. Het examen ‘Basisveiligheid VCA’ (B-VCA) kan behalve in het Nederlands ook in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools, Slowaaks en in alle andere talen van landen die lid zijn van de Europese Unie als los examen worden afgenomen.

Voorbereiding op het examen

Indien u voor een zelfstandige voorbereiding op het examen kiest, leveren wij u graag een lesboek of e-learning programma in de taal van het examen. De B-VCA cursusboeken zijn in vele talen beschikbaar, terwijl het e-learning programma in het Nederlands en het Duits beschikbaar is.

Examenvorm

Het Examen Basisveiligheid (B-VCA) bestaat uit 40 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 28 vragen goed beantwoord worden. Het is een schriftelijk examen, duurt maximaal 60 minuten en wordt afgenomen door een door ECABO erkende examenbureau.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen het SSVV diploma Basisveiligheid VCA. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Het examen B-VCA kan behalve in het Nederlands ook in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools en in alle andere talen van landen die lid zijn van de Europese Unie worden afgenomen. De B-VCA examens in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools, Slowaaks, Turks, Spaans,Italiaans, Hongaars, Roemeens en Litouws zijn standaard beschikbaar. Examens B-VCA in andere dan bovengenoemde Europese Unie talen moeten eerst vertaald worden. Hierbij moet u er rekening mee houden dat ‘Ecabo’ een minimale vertaaltijd van 3 weken hanteert en vertaalkosten in rekening brengt.

Locatie

Het examen B-VCA kan zowel bij DELTA als bij u op locatie afgenomen worden. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag.

Voor individuele of kleine groepjes kandidaten is het Open Examen, dat iedere dinsdag- en donderdagavond om 18.00 bij DELTA wordt gehouden, zeer geschikt. Anderstalige examens B-VCA dienen tijdig aangevraagd te worden.Komt de dinsdag- of donderdagavond u niet uit, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen wij dan een ander examenmoment kiezen. Voor groepen organiseren wij graag een B-VCA of ander VCA examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het schriftelijke B-VCA examen per persoon in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools, Turks, Slowaaks, Hongaars, Roemeens, Italiaans, Spaans en Litouws op locatie van DELTA. Indien het examen later dan 10 werkdagen van te voren aangevraagd is, kunnen Ecabo-toeslagen in rekening worden gebracht. Voor examens B-VCA in andere dan bovengenoemde Europese Unie talen  komt er een toeslag voor vertaalkosten bij. Hiervoor maken wij graag een offerte. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Examen Basisveiligheid VCA in andere taal” te beoordelen