Examen Basisveiligheid VCA

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Het examen ‘Basisveiligheid VCA’ (B-VCA) is onderdeel van iedere ‘B-VCA’ cursus van DELTA, maar kandidaten kunnen ook voor kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen. Voor individuele of kleine groepjes kandidaten is het Open Examen, dat iedere dinsdag- en donderdagavond om 18.00  start, zeer geschikt.

Komen deze tijden u niet uit, neem dan contact met ons op. Ongetwijfeld kunnen wij u een ander examenmoment aanbieden dat u wel schikt. Voor groepen organiseren wij graag een Examen ‘Basisveiligheid VCA’ of ander ‘VCA’ examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Voorbereiding op het examen

Indien u niet voor een cursus als voorbereiding kiest, biedt DELTA een lesboek en e-learning als mogelijkheden tot zelfstandige voorbereiding op het examen. Zowel het lesboek als een toegang tot het e-learning programma kunt u bij DELTA bestellen.

Examenvorm

Het Examen Basisveiligheid VCA bestaat uit 40 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 28 vragen goed beantwoord worden. Het is een schriftelijk examen, duurt maximaal 60 minuten en wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Voor kandidaten met taal en/of leesproblemen bestaat de mogelijkheid van een voorleesexamen. Let op, dit is niet hetzelfde als een mondeling examen.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen het SSVV diploma Basisveiligheid VCA. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Het examen B-VCA kan behalve in het Nederlands ook in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Spaans, Italiaans, Pools, Slowaaks, Roemeens en in alle andere talen van landen die lid zijn van de Europese Unie worden afgenomen.

Locatie

Het examen B-VCA kan zowel bij DELTA als bij u op locatie afgenomen worden. Vanuit ECABO worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het schriftelijke B-VCA examen in het Nederlands per persoon op locatie van DELTA en is inclusief koffie en thee. De prijs van het DELTA cursusboek B-VCA is € 35,00 per stuk. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Examen Basisveiligheid VCA” te beoordelen