Examen VIL VCU in andere taal

Het examen VIL-VCU kan naast het Nederlands in het Engels worden afgenomen. Voor individuelen of kleine groepen kandidaten is het open examen, dat op dinsdag of donderdag avond plaatsvindt, zeer geschikt.

Voorbereiding op het examen

Indien u niet voor een cursus als voorbereiding kiest, biedt DELTA e boeken en e-learning als mogelijkheid tot zelfstandige voorbereiding op het examen. U kunt het ebook gratis downloaden. Het e-learning programma kunt u bij DELTA bestellen.

Examenvorm

Het Examen VIL-VCU bestaat uit 70 multiple choice vragen, waarvan 49 vragen goed beantwoord dienen te worden om te slagen. Het examen duurt maximaal 75 minuten en wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Het VIL-VCU examen kan alleen schriftelijk worden afgelegd.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het VIL-VCU examen ontvangen het SSVV diploma VIL- VCU. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Het examen VIL-VCU kan in het Nederlands en, in het Engels worden afgelegd. Voor Nederlands, zie Examen VIL-VCU.

Locatie

Het examen VIL-VCU kan zowel bij DELTA als bij u op locatie worden afgenomen. Vanuit ECABO worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag. Komen de geplande examentijden niet uit, neem dan contact met ons op. Ongetwijfeld kunnen wij een ander examenmoment aanbieden dat wel schikt. Voor groepen organiseren wij graag een examen op de voorkeurslocatie en -tijd. Hiervoor maken wij graag een offerte.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het schriftelijke VIL-VCU examen in het Nederlands per persoon op locatie van DELTA en is inclusief koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.  Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Examen VIL VCU in andere taal” te beoordelen