Examen VIL VCU

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Het examen ‘VIL-VCU’ (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden van Uitzendbureaus) is onderdeel van iedere ‘VIL-VCU’ cursus van DELTA, maar kandidaten kunnen ook kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen. Voor individuele of kleine groepjes kandidaten is het Open Examen, dat iedere dinsdag en donderdagavond om 18.00 start, zeer geschikt. Komen deze tijdstippen u niet uit, neem dan contact met ons op. Ongetwijfeld kunnen wij u een ander examenmoment aanbieden dat wel schikt. Voor groepen organiseren wij graag een ‘VIL-VCU’ of ander ‘VCA’ examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Voorbereiding op het examen

Indien u niet voor een cursus als voorbereiding kiest, biedt DELTA een cursusboek waarmee u zich zelfstandig kunt voorbereiden op het examen. Het VIL VCU cursusboek kunt u bij DELTA bestellen.

Examenvorm

Het examen VIL-VCU bestaat uit 70 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 49 vragen goed beantwoord worden. Het examen duurt maximaal 75 minuten en wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Het VIL VCU examen kan alleen schriftelijk afgelegd worden.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het VIL VCU examen ontvangen het SSVV diploma VIL VCU. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Het VIL VCU examen kan behalve in het Nederlands ook in de Engelse taal afgelegd worden.

Locatie

Het examen VIL-VCU kan zowel bij DELTA als bij u op locatie afgenomen worden. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het schriftelijke VIL-VCU examen in de Nederlandse taal per persoon op locatie van DELTA en is inclusief koffie en thee. Indien u korter dan 10 dagen voor het examen inschrijft, zijn er mogelijk extra toeslagen op de prijs van toepassing. De prijs van het cursusboek VIL-VCU is € 39,00 per stuk. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Examen VIL VCU” te beoordelen