FOET incl. EBS (5858) / 0.5B (incl. Escape Chute Training)

De cursus FOET/0.5B (EBS & NOG Supplement) is een herhalingscursus voor diegene die al eerder de BOSIET/NOGEPA 0.5A training volgde. De FOET/0.5B is de opfriscursus voor offshore personeel om hun kennis over survival technieken, hun medische kennis en hun vaardigheden met betrekking tot overleven op zee actueel te houden.

Inhoud Training

De FOET training is opgebouwd uit de volgende herhalingsmodules:

  • Safety Induction
  • Lifeboat
  • Survival
  • Helicopter Safety/HUET
  • First Aid
  • Fire fighting

Trainingsvorm

De cursus FOET/0.5B (EBS & NOG Supplement) duurt een dag en wordt gegeven aan groepen van gemiddeld 12 personen. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een OPITO FOET certificaat met code 5858 en een NOGEPA 0,5B certificaat, plus het NOG supllement. Deze certificaten zijn 4 jaar geldig. Binnen 4 jaar dient u de deze cursus te herhalen met een FOET/NOGEPA 0.5B.

Taal

De offshore trainingen worden standaard in het Engels gegeven. Op verzoek en bij voldoende deelnemers kan de cursus ook in het Nederlands worden gegeven.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad.

Toelatingseisen

De deelnemers aan deze cursus dienen in het bezit te zijn van een geldig OPITO BOSIET en NOGEPA 0.5A certificaat én van een OGUK Offshore Medisch of NOGEPA Offshore medisch certificaat. De NOGEPA offshore keuring kan bij DELTA Safety Training worden uitgevoerd.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief registratie, het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, lunch, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige Informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “FOET incl. EBS (5858) / 0.5B (incl. Escape Chute Training)” te beoordelen