GWO Advanced Rescue Training – Basic

De Global Wind Organisation (GWO) heeft een basis Advanced Rescue Training ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in de wind-industrie en al in het bezit zijn van een GWO Working At Height, GWO Manual Handling en GWO First Aid certificaat. De GWO ART cursus bevat meerdere modules, waarin de deelnemers alles leren op het gebied van het veilig redden van personen op hoogte en in dieptes. Zoals uit de hub, wing, basement, nacelle of uit besloten ruimtes.

Inhoud training

De GWO Advanced Rescue Training bestaat uit de volgende modules:

 • GWO Module Nacelle, Tower and Basement Rescue
 • GWO Module Hub, Spinner and Inside Blade Rescue
 • GWO Module Single Rescuer: Nacelle, Tower and Basement Rescue
 • GWO Module Single Rescuer Hub, Spinner and Inside Blade Rescue

Deze modules zijn ook los te volgen. Een meer uitgebreide uitleg per module treft u op de pagina’s van de afzonderlijke modules.

Trainingsvorm

De Basic Advanced Rescue Training duurt gecombineerd drie dagen en wordt gegeven aan groepen van maximaal twaalf deelnemers. De cursus bestaat uit theorie- en praktijkinstructie.

Certificaat

Deelnemers die slagen ontvangen voor iedere Module een GWO certificaat, in totaal krijgt de deelnemer certificaten. Voor de volgende twee modules is er een geldigheid van 2 jaar:

 • GWO Module Nacelle, Tower and Basement Rescue
 • GWO Module Hub, Spinner and Inside Blade Rescue

Voor de andere twee modules is er geen geldigheid van het certificaat:

 • GWO Module Single Rescuer: Nacelle, Tower and Basement Rescue
 • GWO Module Single Rescuer Hub, Spinner and Inside Blade Rescue

Taal

De training wordt gegeven in het Engels. Op aanvraag en bij voldoende deelnemers kan de instructie in het Nederlands worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Deze training kan op aanvraag op locatie worden verzorgd, mits daar de juiste voorzieningen beschikbaar zijn.

Toelatingseisen

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een WINDA ID en een geldige GWO Working at Height, GWO First Aid en een GWO Manual Handling certificaat.

Om een WINDA ID te creëren ga naar: https://winda.globalwindsafety.org en kies ‘Register’, gevolgd door ‘Delegate Registration’. Na het invullen van de gevraagde gegevens wordt een activeringscode gestuurd per email, die 48 uur geldig is. Zodra u deze per email activeert en uw wachtwoord invult, ontvang u een bevestiging met uw WINDA ID. Uw WINDA ID zal op dat moment ook rechtsboven in de pagina verschijnen. Dit WINDA ID is benodigd voor registratie van uw certificaten en dient doorgegeven te worden aan de cursusadministratie voorafgaand aan de training.

Prijs

De prijs rechts boven op deze pagina is inclusief de WINDA registratiekosten, het gebruik van de praktijkmiddelen, het lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

 • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
 • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
 • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.
 • Bij onvoldoende aanmelding (ter beoordeling door DELTA Safety Training), heeft DELTA Safety Training het recht de cursus te verplaatsen naar een andere datum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “GWO Advanced Rescue Training – Basic” te beoordelen