GWO Manual Handling – Refresher

Deze herhalingstraining is bedoeld voor personeel dat in of rondom windturbines werkt, daarbij lichamelijke arbeid verricht en in het bezit is van een GWO Manual Handling certificaat dat verlengd dient te worden.

De training GWO Manuele Handelingen herhaling (Manual Handling refresher) is één van de vijf modules van de door de Global Wind Organisation (GWO) ontwikkelde basisveiligheid herhalingstraining voor mensen die werkzaam zijn in de wind-industrie: GWO Basic Safety Refresher.

Het volledige pakket leert deelnemers alles om veilig in de windindustrie te kunnen werken en bestaat uit de modules Eerste Hulp herhaling (First Aid refresher), Manuele Handelingen herhaling (Manual Handling refresher), Brandveiligheid herhaling (Fire Awareness refresher), Overleven op Zee herhaling herhaling (Sea Survival refresher) en Werken op Hoogte herhaling (Working at Heights refresher).

Inhoud training

Tijdens deze praktijkgerichte herhalingstraining GWO Manual Handling herhaling leert u het veilig tillen van lasten en daarmee het voorkomen van blessures. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Persoonlijke veiligheid
  • Theoretische onderbouwing hoe om te gaan met de risico’s m.b.t. tillen van lasten
  • Voorkomen van blessures
  • Praktijkcasus doorspreken
  • Oefenen aan de hand van verschillende scenario’s

Trainingsvorm

De cursus GWO module Manual Handling duurt een halve dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal twaalf deelnemers.

Certificaat

Deelnemers die slagen ontvangen een GWO Manual Handling certificaat. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Taal

De training wordt gegeven in het Engels. Op aanvraag en bij voldoende deelnemers kan de instructie in het Nederlands worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Deze training kan op aanvraag op locatie worden verzorgd.

Toelatingseisen

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een WINDA ID.

Om een WINDA ID te creëren ga naar: https://winda.globalwindsafety.org en kies ‘Register’, gevolgd door ‘Delegate Registration’. Na het invullen van de gevraagde gegevens wordt een activeringscode gestuurd per email, die 48 uur geldig is. Zodra u deze per email activeert en uw wachtwoord invult, ontvang u een bevestiging met uw WINDA ID. Uw WINDA ID zal op dat moment ook rechtsboven in de pagina verschijnen. Dit WINDA ID is benodigd voor registratie van uw certificaten en dient doorgegeven te worden aan de cursusadministratie voorafgaand aan de training.

Prijs

De prijs rechts boven op deze pagina is inclusief de WINDA registratiekosten, het gebruik van de praktijkmiddelen, het lesmateriaal, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleinding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.