Heftruck (Herhaling, 1 dag)

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse praktijktraining ‘Veilig werken met de Heftruck’ Herhaling is bedoeld als (herhalings)cursus voor personen van wie het heftruck certificaat gaat verlopen en/of die reeds ruime ervaring hebben met het werken op een heftruck. Tijdens deze training leren de deelnemers veilig en efficiënt met een vorkheftruck te werken en worden ingeslepen ‘onveilige’ gewoontes gecorrigeerd.

Let op:
Voor deelname aan SSVV Opleidingengids (SOG) examens moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Inhoud training

De training Veilig werken met de Heftruck Herhaling bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte:
Theorie:

  • Praktisch en veilig omgaan met de vorkheftrucktruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en krachten van de vorkheftruck.
  • Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen.

Praktijk:

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten

Trainingsvorm

De Open Inschrijving training bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur voor groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen en ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) aan uw agenda worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA of SSVV Opleidingengids certificaat Veilig Werken met de Heftruck. Deze certificaten zijn 5 jaar geldig. Aan een SOG/SSVV certificaat zijn extra (examen)kosten verbonden.

Taal

Deze cursus, afgesloten door een DELTA examen of tegen meerprijs met een SSVV Opleidingengids (SOG) examen, kan behalve in de Nederlandse taal ook in de Engelse, Duitse en Franse taal worden afgelegd. Voor cursussen met examens in deze buitenlandse talen maken wij graag een offerte op maat voor u.

Locatie

Standaard verzorgen wij deze training op onze locatie: DELTA Safety Training in Rotterdam. Deze training kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Voor het behalen van een SSVV certificaat raden wij aan, vanwege de eisen die het SSVV aan de praktijk examen locatie stelt, voor een training op DELTA locatie te kiezen. Ons compleet ingerichte trainingscentrum voldoet volledig aan de eisen van het SSVV.

Toelatingseisen

De minimum leeftijd om het DELTA certificaat te mogen behalen is 16 jaar. Voor deelname aan het SSVV Opleidingengids examen is de minimum leeftijd 18 jaar, dient de deelnemer over een geldig rijbewijs B te beschikken en moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is voor de Nederlandstalige cursus inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen, DELTA certificaat en lunch/koffie/thee. Voor het SSVV Opleidingengids examen wordt een toeslag van € 65,00 in rekening gebracht. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.