Heftruck / Reachtruck / Hoogwerker assessment

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Het certificeren van de gebruiker van een Heftruck, Reachtruck of Hoogwerker kan op verschillende manieren. De ‘standaard’ methode is het volgen van een training, afgesloten met een examen. DELTA biedt een alternatief voor ervaren gebruikers, waarbij door aan te tonen dat men competent is een ‘DELTA Safety Training Certificaat’ kan worden behaald. Dit gebeurt door een ‘assessment’ ook wel het aantonen van ‘eerder verworven competenties’ of ‘EVC’ procedure genoemd. Dit neemt ongeveer een uur in beslag en kan tijdens de werkzaamheden, op de werklocatie, worden afgenomen. U bespaart dus op arbeidstijd/verlet ten opzichte van een reguliere training. DELTA neemt assessments af zowel voor ervaren personen die nog geen certificaat hebben behaald als voor personen met een (binnenkort) verlopen certificaat.

Inhoud training

Alle aspecten met betrekking tot een veilig en deskundig gebruik van het transportmiddel. Theoretische kennis wordt getoetst door het stellen van vragen tijdens afname van het assessment.

Trainingsvorm

Individueel assessment op de werklocatie van ongeveer 1 uur.

Certificaat

DELTA Safety Training, 5 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. In geval van Engelstalige deelnemers kan het assessment in de Engelse taal worden afgenomen.

Locatie

Op de werkplek van de deelnemer, mits dit een toegankelijke en veilige plaats is voor zowel de deelnemer als de assessor.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs is per deelnemer, uitgaande van locatie Rotterdam/Europoort.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Heftruck / Reachtruck / Hoogwerker assessment” te beoordelen