Heftruck / Reachtruck / Hoogwerker assessment

Het certificeren van de gebruiker van een Heftruck, Reachtruck of Hoogwerker kan op verschillende manieren. De standaard methode is het volgen van een training, afgesloten met een examen. DELTA biedt een alternatief voor ervaren gebruikers, waarbij door aan te tonen dat men competent is een DELTA Safety Training Certificaat kan worden behaald. Dit gebeurt door een assessment ook wel het aantonen van eerder verworven competenties of EVC procedure genoemd. Dit neemt ongeveer een uur in beslag en kan tijdens de werkzaamheden, op de werklocatie, worden afgenomen. DELTA neemt assessments af zowel voor ervaren personen die nog geen certificaat hebben behaald als voor personen met een (binnenkort) verlopen certificaat.

Inhoud training

Een toetsing van alle aspecten met betrekking tot een veilig en deskundig gebruik van het transportmiddel. Theoretische kennis wordt getoetst door het stellen van vragen tijdens afname van het assessment.

Trainingsvorm

Het betreft een individueel assessment en duurt ongeveer een uur per categorie.

Certificaat

Bij positief resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Veilig werken met de Heftruck / Reachtruck / Hoogwerker. Dit certificaat 5 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in het Nederlands. In geval van Engelstalige deelnemers kan het assessment in het Engels worden afgenomen.

Locatie

Het assessment vindt plaats bij DELTA Safety Training. Op aanvraag kan het assessment op locatie worden afgenomen.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op de pagina is de prijs per deelnemer per categorie bij DELTA Safety Training. De prijs is inclusief koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Heftruck / Reachtruck / Hoogwerker assessment” te beoordelen