Hogedruk Machinist verlenging

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse cursus ‘Hoge Druk Machinist (HDM)-Verlenging’ is de vervolgcursus op de basiscursus “Hoge Druk Machinst HDM’. Volgens de SIR regelgeving dienen personen die hoge-druk installaties bedienen (de pomp en toebehoren) in het bezit te zijn van het HDM certificaat (voor het uitvoeren van spuitwerk is een HDS certificaat voldoende). In deze HDM cursus worden de deelnemers voorbereid op het HDM-verlengings examen van de SIR. Dit examen bestaat alleen uit theorie.

Inhoud training

THEORIE:

  • Druk, Cavitatie, Reactiekracht
  • Opbouw van een hoge druk installatie
  • Het gebruik en de bediening van een HD installatie
  • Veiligheidsregels en voorschriften
  • Rekenen met druk/tabellen

Trainingsvorm

Deze cursus bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur.

Voor groepen en bij ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en de lestijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast. Het (schriftelijke) examen wordt aansluitend aan de cursus door de SIR afgenomen. Bij het aanvragen/inplannen van een cursus dient rekening te worden gehouden met een aanvraagtijd van 10 werkdagen voor het SIR-examen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het ‘Hoge Druk Vloeistof Reinigen Certificaat HDM’. Het HDM-verlenging certificaat is 3 jaar geldig.

Taal

De cursus en het examen HDM SIR kan naast in de Nederlandse ook in de Duitse taal worden georganiseerd. Hiervoor stellen we graag een aanbieding op maat voor u op.

Locatie

De cursus en het examen kunnen zowel bij DELTA als bij u op locatie worden verzorgd. Wij adviseren u graag hierover.

Toelatingseisen

Aan het HDM examen van de SIR kan pas worden deelgenomen als de kandidaat in het bezit is van een geldig HDM certificaat.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee. De prijs voor het SIR verlenging examen exclusief HDM handboek bedraagt voor SIR leden € 65,00 (prijspeil 2018). Niet-SIR leden betalen het dubbele bedrag. De prijs van het SIR-app-abonnement is € 12,00 voor 3 jaar toegang per vakgebied. Prijs is exclusief 21 % BTW. Het is niet meer mogelijk om hard copy handboeken te bestellen bij de SIR, de handboeken zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar op de SIR-safebook-app. Prijzen exclusief 21 % BTW.

Let op, voor deze cursus gelden andere betalings- en boekingsvoorwaarden. Eenmalig kosteloos verplaatsen of annuleren is alleen mogelijk mits de wijziging minimaal 15 werkdagen voor aanvang van de training van de training per e-mail is doorgegeven. Annuleringen voor het reeds aangevraagde examen bij de certificerende instantie korter dan 15 werkdagen voor aanvang van de training kunnen niet kosteloos worden doorgevoerd.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.