HUET

HUET staat voor Helicopter Underwater Escape Training en CA-EBS staat voor Compressed Air Emergency Breathing System. Deze training is voor offshore/maritiem personeel dat voor vervoer van- en naar hun werkplek gebruik maakt van een helikopter en waarvoor een veiligheidstraining verplicht is. Voor een deelname aan de training is een medische (goed)keuring vereist. Deze keuring kan bij DELTA Safety Training op locatie worden verzorgd.

DELTA verzorgt naast de OPITO HUET de NOGEPA 0.5C (CA-EBS) training en de HUET als onderdeel van de NOGEPA 0.5 en 0.4.

Inhoud HUET training

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan:

  • Helicopter Safety (theorie/praktijk)
  • CA-EBS (Emergency Breathing System)

Er worden diverse praktijkoefeningen in ons zwembad gedaan, met gebruik van de ‘HUET’ simulator. Deze simulator kan 360 graden draaien en is een nagebouwde offshore helikopter cabine, met ramen en deuren, van waaruit de technieken om veilig te kunnen ontsnappen bij een crash op het water worden geoefend. Bij de praktijkgedeelten worden veiligheidsduikers ingezet om de veiligheid van onze cursisten te kunnen waarborgen.

Trainingsvorm

Theorie en praktijk. Duur 1 dag.

Certificaat

OPITO Approved HUET certificaat (code 5295), inclusief CA-EBS. Dit (HUET) certificaat is 4 jaar geldig. Binnen 4 jaar dient u deze cursus te herhalen.

DELTA is erkend/gecertificeerd door OPITO om de HUET training te geven. DELTA is verder erkend/gecertificeerd door NOGEPA om de HUET cursus als onderdeel van de 0.5 A en B en de 0.4 trainingen te geven evenals voor losse 0.5 C/CA-EBS trainingen met NOGEPA certificaat.

Taal

Standaard worden offshore trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven. Bij voldoende deelnemers die Nederlands spreken is een cursus in de Nederlandse taal ook mogelijk.

Locatie van de training

DELTA heeft een volledige ‘indoor’ trainingslocatie met een verwarmd zwembad en alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

De deelnemers aan deze cursus moeten over een medische verklaring beschikken waaruit blijkt dat men lichamelijk geschikt is om deel te nemen aan deze training.

Prijs

De HUET cursusprijzen zijn inclusief registratiekosten, lesmateriaal, gebruik leslocatie, examen en lunch, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “HUET” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *