ISC R-ALF pulley training

De ISC R-Alf is een gecombineerd takel- en afdaalsysteem speciaal ontworpen voor reddingsacties en werkzaamheden in besloten ruimten.

Inhoud training

De ISC R-Alf is voorzien van een “over-speed brake” en blokkeert hierdoor in beide richtingen; zo kunt u een last en/of persoon (of uzelf) veilig en gecontroleerd omhoog hijsen of juist laten zakken. Wanneer u het touw loslaat of de controle verliest blokeert de ISC R-Alf direct. In deze training leren de deelnemers het ISC R-ALF sytseem veilig te gebruiken.

Trainingsvorm

De ISC R-ALF pulley training is een 2 uur durende praktijktraining die wordt gegeven in groepen van maximaal 8 personen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het DELTA certificaat ISC R-ALF pulley training. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Taal

Deze opleiding vindt standaard plaats in het Nederlands. Op aanvraag kan de training ook in het Engels worden gegeven.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Deze training kan op aanvraag op locatie worden verzorgd, mits daar de juiste voorzieningen beschikbaar zijn.

Toelatingseisen

Deelnemers dienen de basisopleiding Veilig werken op hoogte te hebben gevolgd.

Prijs

De prijs rechts boven op deze pagina is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, het DELTA certificaat, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

This is custom heading element

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “ISC R-ALF pulley training” te beoordelen