Kleine blusmiddelen

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Voor het blussen van een beginnende brand bestaan verschillende ‘kleine blusmiddelen’: de brandhaspel, het blustoestel en de blusdeken. Ze voldoen elk aan specifieke eisen en normen en voor een succesvolle toepassing is het van belang dat het juiste blusmiddel op de juiste plaats aanwezig is. De cursus ‘kleine blusmiddelen’ is een korte praktijkgerichte instructie die de deelnemers in staat moet stellen om een beginnende brand te blussen. Deze cursus wordt verzorgd conform de eindtermen in de SSVV opleidingsgids, maar afgesloten met een DELTA certificaat.

Inhoud training

Tijdens de cursus Kleine Blusmiddelen krijgen de deelnemers meer informatie en training over de volgende onderwerpen:

Theorie:

Verbranding en blussing
Brandklassen A, B, C
Draagbare blusinstallaties
Vaste blusinstallaties
Brandoorzaken
Brandpreventie
Alarmering

Praktijk:

Blusoefeningen op diverse objecten
Preventiemaatregelen

Trainingsvorm

Deze training bestaat voor een groot gedeelte uit praktijkoefeningen en bijbehorende theorie.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een DELTA certificaat, met vermelding dat de inhoud van de training voldoet aan de eisen uit de SSVV opleidingengids.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. In geval van Engelstalige groepen kan de instructie in de Engelse taal worden verzorgd.

Locatie

DELTA Safety Training, Rotterdam.
Op aanvraag kan deze training ook op uw locatie worden verzorgd, mits uw locatie voldoet aan de eisen die SSVV die hieraan stelt. Wij adviseren u graag hierover.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De cursusprijs is inclusief lesmateriaal, gebruik blusmiddelen, examen/certificaat en koffie/thee. Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Kleine blusmiddelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *