NOG Supplement (OLF)

OLF Supplement is een training die alleen geldig is in combinatie met 0.5A/ BOSIET of 0.5B/FOET. Deze training wordt gegeven volgens de richtlijnen van The Norwegian Oil Industry Association (OLF) en is voor offshore personeel en personeel in de Olie- en gasindustrie.

Inhoud training

Ondanks de bestaande afspraken tussen de UK, Denemarken, Noorwegen en Nederland inzake de ‘mutual acceptance’ van elkaars trainingsstandaard binnen de Noordzee, wordt voor sommige platforms in Noorse wateren om een ‘ OLF’ supplement gevraagd. Deze aanvullende training behandelt met name de afwijkende heli/survival suits en het veilige gebruik van de ‘Norwegian Escape Shute’.

Trainingsvorm

Theorie en praktijk, op aanvraag. Duur 0,5 dagen.

Certificaat

Deelnemers die succesvol aan dit onderdeel hebben deelgenomen ontvangen een aanvullende sticker/stempel in hun PSL, dit is 4 jaar geldig.

Taal

Standaard worden OLF offshore trainingen in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers).

Locatie

DELTA heeft een volledige ‘indoor’ trainingslocatie met verwarmd zwembad en alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

De deelnemers aan deze cursus moeten over een medische verklaring beschikken waaruit blijkt dat men lichamelijk geschikt is om deel te nemen aan deze training.

Prijs

De cursusprijzen zijn inclusief lesmateriaal, gebruik leslocatie, examen, koffie en thee. Niet inbegrepen in de cursusprijs:

  • 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.