NOG Supplement (OLF)

Escape Chute Training (NOG/OLF supplement) is een training die alleen geldig is in combinatie met 0.5A/ BOSIET of 0.5B/FOET. Deze training wordt gegeven volgens de richtlijnen van The Norwegian Oil Industry Association (OLF) en is voor offshore personeel en personeel in de olie en gas industrie.

Inhoud training

Ondanks de bestaande afspraken tussen de UK, Denemarken, Noorwegen en Nederland inzake de ‘mutual acceptance’ van elkaars trainingsstandaard binnen de Noordzee, wordt voor sommige platforms in Noorse wateren om een OLF supplement gevraagd. Deze aanvullende training behandelt met name de afwijkende heli/survival suits en het veilige gebruik van de Norwegian Escape Shute.

Trainingsvorm

Deze training duurt een halve dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 16 personen. De cursus bestaat uit theorie en praktijk.

Certificaat

Deelnemers die succesvol aan dit onderdeel hebben deelgenomen ontvangen een aanvullende sticker in hun PSL, en het NOG Supplement (OLF) certificaat. Deze certificering is 4 jaar geldig.

Taal

De offshore trainingen worden standaard in het Engels gegeven. Op verzoek en bij voldoende deelnemers kan de cursus ook in het Nederlands worden gegeven.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

De deelnemers aan deze cursus moeten over een medische verklaring beschikken waaruit blijkt dat men lichamelijk geschikt is om deel te nemen aan deze training.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief registratie, het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.