Reachtruck

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse praktijktraining ‘Veilig Werken met de Reachtruck’ is bedoeld voor personen die incidenteel of regelmatig een reachtruck besturen. Tijdens deze training leren de deelnemers veilig en efficiënt met een reachtruck te werken. Deze training wordt op aanvraag ook regelmatig in combinatie met de cursus Veilig Werken met de Heftruck uitgevoerd, zowel bij DELTA als op locatie van de opdrachtgever. Omdat de theorie van deze cursussen vrijwel gelijk is, levert deze combinatie een kosten en tijdbesparing op ten opzichte van het volgen van twee aparte cursussen.

Inhoud training

De training Veilig werken met de Reachtruck bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte:

Theorie:

  • Praktisch en veilig omgaan met de reachtruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en krachten van de reachtruck
  • Veiligheidsvoorschriften

Praktijk:

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten

Trainingsvorm

De Open Inschrijving training bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur voor groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen en ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Veilig Werken met de Reachtruck. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in de Nederlandse taal. In geval van Engelstalige groepen kan de instructie in de Engelse taal worden verzorgd.

Locatie

Deze training kan zowel bij DELTA als bij u op locatie worden uitgevoerd.

Toelatingseisen

De minimum leeftijd om het DELTA certificaat te mogen behalen is 16 jaar.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen, DELTA certificaat en lunch/koffie/thee. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Reachtruck” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *