Reachtruck

De praktijktraining Veilig Werken met de Reachtruck is bedoeld voor personen die incidenteel of regelmatig een reachtruck besturen. Tijdens deze training leren de deelnemers veilig en efficiënt met een reachtruck te werken. Deze training wordt op aanvraag ook regelmatig in combinatie met de cursus Veilig Werken met de Heftruck uitgevoerd, zowel bij DELTA als op locatie van de opdrachtgever. Deze training kan ook worden aangeboden in combinatie met de training Veilig Werken met de Heftruck. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inhoud training

De training Veilig werken met de Reachtruck bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte:

Theorie:

  • Praktisch en veilig omgaan met de reachtruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en krachten van de reachtruck
  • Veiligheidsvoorschriften

Praktijk:

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten

Trainingsvorm

De training duurt een dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 8 deelnemers. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een toets. Voor groepen en incompany trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Veilig Werken met de Reachtruck. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Taal

De training wordt uitgevoerd in het Nederlands. Op aanvraag en bij voldoende deelname kan de training in het Engels worden verzorgd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Op aanvraag en bij voldoende deelname kan de training ook op locatie worden verzorgd.

Toelatingseisen

De minimum leeftijd om het DELTA certificaat te mogen behalen is 16 jaar.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, het examen en lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleinding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Reachtruck” te beoordelen