Security Awareness for all Seafarers

De training Security Awareness for all Seafarers is bedoeld voor alle zeevarenden die niet belast zijn met beveiligingstaken volgens het scheepbeveiligingsplan. Deze personen moeten beschikken over het certificaat Security Awareness (Bewustwording scheepsbeveiliging).

Inhoud training

In de training Security Awareness for all Seafarers worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Betekenis en consequenties van verschillende veiligheidsniveaus
  • Kennis van het scheepsbeveiligingsplan, procedures en voorzorgsmaatregelen
  • Waarnemen en herkennen van veiligheidsrisico’s
  • Waarnemen en herkennen, op een niet discriminatoire basis, van de kenmerken en gedragspatronen van personen die de veiligheid kunnen bedreigen
  • Technieken die worden gebruikt om beveiligingsmaatregelen te omzeilen

De inhoud voldoet aan de eisen van STCW sectie A VI/6.1 en is samengesteld op basis van IMO model course 3.27.

Trainingsvorm

Security Awareness for all Seafarers duurt een halve dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 16 deelnemers. De Security Awareness training is een theoretische cursus en wordt in combinatie gegeven met de STCW’10 Basis Training maar kan ook als aparte training van een halve dag worden gevolgd. Deze versie is op deze pagina beschreven.

Certificaat

Bij positief resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat Security Awareness STCW (sectie A VI/6.1).

Taal

Standaard wordt deze training in het Engels gegeven. Op verzoek en bij voldoende deelnemers kan de training in het Nederlands worden verzorgd. Het volgen van de training met een tolk is ook toegestaan. Deze tolk kan op aanvraag door DELTA worden ingehuurd.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. Voor de Maritieme en Offshore trainingen beschikt DELTA over een verwarmd binnen zwembad. Deze training kan op aanvraag op locatie van onze opdrachtgever of aan boord worden verzorgd.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechts boven op de pagina is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, koffie en thee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Security Awareness for all Seafarers” te beoordelen