Twin Ferrule Fittingen

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De cursus ‘Werken met Twin Ferrule Fittingen’ is bedoeld voor medewerkers die op een (petrochemisch) bedrijfsterrein twin ferrule fittingen dienen te (her)monteren. Tijdens deze cursus leren de deelnemers instrumentatie-fittingen op de juiste wijze te monteren en andere types en merken fittingen te herkennen om te voorkomen dat onderdelen door elkaar worden gebruikt. Deze training leidt op tot een SSVV Opleidingengids certificaat. Let op: Voor deelname aan SSVV Opleidingengids (SOG) examens moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA. De kosten van het SOG examen zijn bij uitzondering INBEGREPEN bij deze opleiding.

Inhoud training

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte:
Theorie:

 • Doelstelling
 • Veiligheid
 • Type fittingen
 • Buis aspecten
 • Materiaalbehandeling
 • Montagevoorschriften

Praktijk:

 • Het herkennen van verschillende merken, maten en
  materialen
 • Het maken van een werkstuk volgens werkopdracht
 • Montageoefening met drie verschillende fittingen

Trainingsvorm

De Open Inschrijving training Twin Ferrule Fittingen bestaat uit 1 dag instructie van 08.00 tot 16.00 uur. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen en ‘in-company’ trainingen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een SSVV Opleidingengids certificaat Werken met Twin Ferrule Fittingen. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Taal

Het SSVV Opleidingengids examen Werken met Twin Ferrule Fittingen kan behalve in de Nederlandse taal ook in de Engelse of Duitse taal worden afgelegd. Voor cursussen met examens in deze buitenlandse talen maken wij graag een offerte op maat voor u.

Locatie

Deze training kan het beste op locatie bij DELTA Safety Training worden uitgevoerd. Wij beschikken over de benodigde werkbanken en gereedschappen.

Toelatingseisen

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn en over enige ervaring in het
buigen van tubing te beschikken. Voor deelname aan het SSVV opleidingengids (SOG) examen van deze cursus moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is voor de Nederlandstalige
cursus inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen, het examen en lunch/koffie/thee. De hoge prijs van deze cursus is mede ontstaan door de (hoge)prijs van het SOG examen, die is inbegrepen in het tarief. Daar zitten ook alle voor het examen benodigde materiaal en testkosten in, dit is relatief kostbaar . Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Twin Ferrule Fittingen” te beoordelen