VIL VCU – Herhaling

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse herhalingscursus ‘Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU’ (VIL-VCU Herhaling) is, zoals de naam al zegt, in de eerste plaats bedoeld voor leidinggevenden en intercedenten van uitzendbureaus. In deze opfriscursus worden deelnemers snel en vakkundig voorbereid op het ‘VIL VCU’ examen, waar de cursus mee afgesloten wordt. Een ervaren instructeur behandelt de belangrijkste ‘VIL VCU’ onderwerpen en ontwikkelingen, bespreekt de ‘valkuilen’ van het examen en neemt een proefexamen met u door. Wij raden u aan het VOL-VCA lesboek vooraf door te nemen. Ons lesmateriaal is via deze website te downloaden.

Omdat de eindtermen van het ‘VIL VCU’ examen nauwelijks verschillen van het ‘VOL VCA’ examen, wordt de Open Inschrijving cursus ‘VIL VCU’ gecombineerd met de ‘VOL VCA’ cursus. ‘VIL VCU’ deelnemers ontvangen vooraf en tijdens de cursus aanvullende informatie. Indien u niet slaagt, kunt u bij DELTA binnen 5 werkdagen opnieuw examen doen.

Inhoud training

Tijdens de cursus VIL-VCU Herhaling komen verschillende onderwerpen aan bod, onder anderen:

Welzijnswetgeving
Wetgeving voor intermediaire arbeidsmarkt
Gevaarlijke stoffen
Brand gevaar
Explosie gevaar
Werken in afgesloten ruimten
Veilig werken algemeen
Veilig werken met elektriciteit
Veilig werken met gereedschap
Veilig werken met hijswerktuigen en heftrucks
Veilig werken op hoogte
Taak-risico analyse
Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Trainingsvorm

De Open Inschrijving VIL-VCU Herhalingscursus bestaat uit 1 dag les van 08.00 tot 15.00 uur. De groep bestaat gemiddeld uit 10 tot 20 deelnemers. De cursus wordt om 15.00 uur afgesloten met een schriftelijk examen dat maximaal 105 minuten duurt. Voor groepen en ‘in-company’ cursussen kunnen de cursusvorm en tijden in overleg worden aangepast.

Certificaat

Het examen wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau. Deelnemers die slagen voor het VIL VCU examen ontvangen het SSVV diploma VIL VCU. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Deze cursus wordt afgesloten met het Nederlandstalige VIL VCU examen. Het examen kan ook in de Engelse taal worden afgenomen.

Locatie

Minimaal 1 keer per maand wordt de herhalingscursus VIL-VCU als Open Inschrijving op locatie van DELTA verzorgd. Voor groepen verzorgen wij ook cursussen inclusief examen op locatie. Graag stellen wij een aanbieding voor u op.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus VIL-VCU Herhaling worden geen toelatingseisen gesteld. Aangenomen wordt dat de cursisten minimaal op MBO niveau werken en leren.

Prijs

In de rechtsboven genoemde prijs voor de herhalingscursus VIL VCU in de Nederlandse taal zijn alle kosten inbegrepen, dus inclusief digitaal lesboek, leenboek tijdens de cursus, schriftelijk examen en lunch/koffie/thee, maar exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “VIL VCU – Herhaling” te beoordelen