Voorlees examen B-VCA

Het voorlees-examen ‘B-VCA’ (Basisveiligheid VCA) is bedoeld voor examenkandidaten met lees en/of taalproblemen. Bij dit examen worden de vragen en de ‘multiple choice’ antwoorden door de toezichthouder voorgelezen, terwijl de kandida(a)t(en) mee kunnen lezen. Hierdoor worden de vragen en antwoorden beter begrepen en hebben de deelnemers meer kans voor het B-VCA examen te slagen. Er is zo ook iets meer tijd bij elke vraag om goed te begrijpen wat er precies wordt gevraagd. Het voorlees-examen kan aansluitend aan een cursus of, in overleg, op een tijdstip en locatie naar keuze als los examen worden gepland. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Voorbereiding op het examen

Indien u niet voor een cursus als voorbereiding kiest, biedt DELTA een lesboek en e-learning als mogelijkheden tot zelfstandige voorbereiding op het examen. Zowel het lesboek als een toegang tot het e-learning programma kunt u bij DELTA bestellen.

Examenvorm

Het Examen B-VCA (Basisveiligheid VCA) bestaat uit 40 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 28 vragen goed beantwoord worden. Het examen wordt afgenomen door een door ECABO erkend examenbureau.

Diploma

Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen het SSVV diploma Basisveiligheid VCA. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Taal

Het voorlees examen B-VCA kan in alle talen waarin het B-VCA examen bestaat, afgenomen worden.

Locatie

Het voorleesexamen B-VCA kan zowel bij DELTA als bij u op locatie afgenomen worden. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld. Hierover informeren wij u graag.

Toelatingseisen

Voor deelname aan dit examen worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De prijs rechtsboven op deze pagina is voor het B-VCA voorleesexamen in het Nederlands per persoon op locatie van DELTA en is inclusief koffie en thee. De prijs van het DELTA cursusboek B-VCA is € 35,00 per stuk. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

  • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
  • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
  • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
  • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.