Working at Heights

De praktijktraining Working at heights/Veilig werken op hoogte is bedoeld voor iedereen die gaat werken op hoogtes waarbij een valgordel verplicht is. In de training worden ook positionering-technieken behandeld. Op verzoek wordt de cursus aangepast aan de specifieke werkomstandigheden van de deelnemers.

Inhoud training

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarbij de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Wet- en regelgeving ten aanzien van klimmen en werken op hoogte
  • Uitleg over de werking en gebruik van verschillende persoonlijke valbeveiligingsmiddelen
  • Inspectie en onderhoud van valbeveiliging
  • Onveilige werksituaties
  • Demonstratie reddingsmiddelen en het handelen na een ongeval
  • Praktijkoefening met verschillende soorten valbeveiliging

Trainingsvorm

Deze training duurt één dag en wordt gegeven aan groepen van 8 personen. Zowel het theorie als het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een toets.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Working at heights/ Veilig werken op hoogte met een geldigheid van 2 jaar.

Taal

Wij kunnen deze training in de Nederlandse en Engelse taal verzorgen.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf.

Toelatingseisen

Deelnemers mogen niet meer dan 124 kilo wegen in verband met het draagvermogen van de materialen die tijdens de training worden gebruikt.

Prijs

De prijs rechts boven op deze pagina is voor de Nederlandstalige cursus inclusief het lesmateriaal, het  gebruik van de praktijkmiddelen, het DELTA certificaat en lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.
Start data
11-12-2020
15-01-2021
18-02-2021
25-03-2021