Toont alle 8 resultaten

  Cursus Aanbod
  Diploma / Certificaat
  Cursusduur
  Prijs
 • AED met Levensreddend Handelen
  AED met Levensreddend Handelen
  0,5 dagen
  105.00
  informatie / inschrijven
 • Bedrijfshulpverlening (BHV) – Basis
  Bedrijfshulpverlening (BHV) - Basis
  2 dagen
  325.00
  informatie / inschrijven
 • Bedrijfshulpverlening (BHV) – Herhaling
  Bedrijfshulpverlening (BHV) - Herhaling
  1 dag
  185.00
  informatie / inschrijven
 • EHBO – Basis
  EHBO - Basis
  3 dagen
  495.00
  informatie / inschrijven
 • EHBO – Herhaling
  EHBO - Herhaling
  1 dag
  215.00
  informatie / inschrijven
 • Kleine Blusmiddelen
  Kleine Blusmiddelen
  0,5 dagen
  105.00
  informatie / inschrijven
 • Ploegleider Bedrijfshulpverlening – Basis
  Ploegleider Bedrijfshulpverlening - Basis
  2 dagen
  425.00
  informatie / inschrijven
 • Ploegleider Bedrijfshulpverlening – Herhaling
  Ploegleider Bedrijfshulpverlening - Herhaling
  1 dag
  270.00
  informatie / inschrijven

 

BHV opleidingen en EHBO cursussen

Volgens de Arbowet is iedere werkgever verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Met de aanwezigheid van deskundige BHV-ers wordt voor een groot deel aan deze verplichting voldaan. Bij bedrijven waar uit de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is gebleken dat er een meer dan gemiddeld risico op ongevallen is, moeten ook goed opgeleide EHBO-ers aanwezig zijn. De ervaren en vakkundige instructeurs van DELTA Safety Training leiden zowel BHV-ers als EHBO-ers op. Hieronder treft u het aanbod van BHV en EHBO trainingen aan die bij DELTA gevolgd kunnen worden.

EHBO en BHV Certificaten

De EHBO cursussen worden afgesloten met Oranje Kruis EHBO-eenheidsdiploma’s en de BHV cursussen naar keuze met een DELTA Safety training of (tegen meerprijs) een NIBHV certificaat. AED instructies kunnen met een DELTA Safety Training of NRR certificaat afgesloten worden. In de regel moet jaarlijks een herhalingscursus plaats vinden.

Bij DELTA Safety Training of In-Company

Alle BHV en EHBO cursussen kunnen zowel bij DELTA Safety Training als bij u op locatie worden uitgevoerd. Het voordeel van uitvoering bij DELTA Safety Training is dat met name de brandbestrijding veel uitgebreider en realistischer getraind kan worden.

Taalkeuze

Behalve in het Nederlands kunnen BHV en EHBO trainingen door DELTA ook in andere talen worden verzorgd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overige informatie BHV en EHBO cursussen

Het zijn praktijkgerichte cursussen, waarin theorie en praktijk afgewisseld worden. Om de herhalingscursussen BHV en EHBO te mogen volgen, dient een geldig BHV-certificaat of EHBO-diploma overlegd te kunnen worden. De trainingen met ingeplande data zijn zeer geschikt voor individuele deelnemers en kleine groepen. Afhankelijk van de doelgroep en trainingslocatie kunnen de trainingsopzet en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) aangepast worden.

Inschrijven BHV/EHBO opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland, ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen wij per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website. Worden er geen data vermeld, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

U kunt uw deelname aan een cursus tot 5 werkdagen voor de cursusdatum eenmalig kosteloos verplaatsen. Bij de tweede verplaatsing wordt 50% van de cursuskosten in rekening gebracht. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 10 werkdagen voorafgaand aan de cursusdatum.

 

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam