Alle 6 resultaten

 

BHV opleidingen en EHBO cursussen

Volgens de Arbowet is iedere werkgever verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Met de aanwezigheid van deskundige BHV-ers wordt voor een groot deel aan deze verplichting voldaan. Bij bedrijven waar uit de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is gebleken dat er een meer dan gemiddeld risico op ongevallen is, moeten ook goed opgeleide EHBO-ers aanwezig zijn. De ervaren en vakkundige instructeurs van DELTA Safety Training leiden zowel BHV-ers als EHBO-ers op. Hieronder treft u het aanbod van BHV en EHBO trainingen aan die bij DELTA gevolgd kunnen worden.

EHBO en BHV Certificaten

De EHBO cursussen worden afgesloten met Oranje Kruis EHBO-eenheidsdiploma’s en de BHV cursussen naar keuze met een DELTA Safety training of (tegen meerprijs) een NIBHV certificaat. AED instructies kunnen met een DELTA Safety Training of NRR certificaat afgesloten worden. In de regel moet jaarlijks een herhalingscursus plaats vinden.

Bij DELTA Safety Training of In-Company

Alle BHV en EHBO cursussen kunnen zowel bij DELTA Safety Training als bij u op locatie worden uitgevoerd. Het voordeel van uitvoering bij DELTA Safety Training is dat met name de brandbestrijding veel uitgebreider en realistischer getraind kan worden.

Taalkeuze

Behalve in het Nederlands kunnen BHV en EHBO trainingen door DELTA ook in andere talen worden verzorgd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overige informatie BHV en EHBO cursussen

Het zijn praktijkgerichte cursussen, waarin theorie en praktijk afgewisseld worden. Om de herhalingscursussen BHV en EHBO te mogen volgen, dient een geldig BHV-certificaat of EHBO-diploma overlegd te kunnen worden. De trainingen met ingeplande data zijn zeer geschikt voor individuele deelnemers en kleine groepen. Afhankelijk van de doelgroep en trainingslocatie kunnen de trainingsopzet en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) aangepast worden.

Inschrijven BHV/EHBO opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland, ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen wij per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’. FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs. Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

 

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam