Alle 13 resultaten

 

Maritiem / STCW trainingen

Bij de maritieme trainingen (en STCW Basic trainingen) leren wij onze deelnemers de lesstof zoals die omschreven staat in de richtlijnen. Dat betekent onder andere: survival op zee, brandveiligheid en brandbestrijding, EHBO, persoonlijke veiligheid en verantwoordelijkheden. Voor zeevarenden is de STCW Basic Training een vereiste.

Voor wie zijn de maritieme en STCW trainingen?

De maritieme opleidingen zijn bedoeld voor (1) wie wil gaan werken aan boord van een zeegaand schip, (2) of reeds werkzaam is in de zeevaart of betrokken is bij andere zeewaardige en offshore-activiteiten.

Cursusvorm en examen

De meeste trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk.

Locatie trainingen

De training wordt verzorgd in Rotterdam in ons indoor trainingscentrum in de Waalhaven.

Inschrijven voor de maritieme en STCW trainingen

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland, ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen wij per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’ ¬†en ‘FLEX’.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam