Alle 23 resultaten

 

Offshore / Onboard Trainingen

Via DELTA Safety Training kunt u veiligheidstrainingen volgens de richtlijnen van NOGEPA en OPITO volgen. De trainingen voldoen zowel aan de nationale (NOGEPA) als Internationale (OPITO, NSOC-D) normen. Met een door DELTA Safety Training georganiseerde offshore training kan men vrijwel overal over de wereld terecht. DELTA Safety Training werkt samen met andere opleiders waar certificering dit vereist.
Deze offshore trainingen zijn bedoeld voor personeel werkzaam in o.a. de olie- en gas industrie, scheepvaart en offshore/windenergie en hieraan gerelateerde bedrijven/contractors. Voor het volgen de meeste van deze opleidingen is een medische keuring verplicht.

Verschillende offshore/onboard opleidingen

DELTA Safety Training biedt een verscheidenheid aan offshore/onboard cursussen aan, waarvan een deel basis- en een deel herhalingscursussen. DELTA verzorgt ook een aantal trainingen ‘onboard’, als de mogelijkheden om aan boord te trainen aanwezig zijn, kan dat veel kosten en verlet besparen voor uw bedrijf.

DELTA heeft de erkenningen voor de 0.5 incl CA-EBS en 0.4 NOGEPA trainingen evenals voor de Opito Basic Safety (BOSIET, FOET, HUET, CA-EBS). Registreer u onderaan deze pagina voor de ontvangst van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte !

Offshore certificaten

Certificaten voor offshore trainingen zijn over het algemeen 4 jaar geldig en worden afgegeven door OPITO en/of NOGEPA.

Taalkeuze offshore training

Standaard worden offshore trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers).

Opleiding op maat

Door een combinatie te maken van de bovenstaande mogelijkheden kunnen wij voor ieder bedrijf een ‘opleiding op maat’ verzorgen. Voor de cursussen kunnen zowel groepen als individuen aangemeld worden.

Inschrijven offshore opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen we per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website. Worden er geen data vermeld, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

U kunt uw deelname aan een cursus tot 5 werkdagen voor de cursusdatum eenmalig kosteloos verplaatsen. Bij de tweede verplaatsing wordt 50% van de cursuskosten in rekening gebracht. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 10 werkdagen voorafgaand aan de cursusdatum.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam