Alle 21 resultaten

 

Offshore / Onboard Trainingen

Via DELTA Safety Training kunt u veiligheidstrainingen volgens de richtlijnen van NOGEPA en OPITO volgen. De trainingen voldoen zowel aan de nationale (NOGEPA) als Internationale (OPITO, NSOC-D) normen. Met een door DELTA Safety Training georganiseerde offshore training kan men vrijwel overal over de wereld terecht. DELTA Safety Training werkt samen met andere opleiders waar certificering dit vereist.
Deze offshore trainingen zijn bedoeld voor personeel werkzaam in o.a. de olie- en gas industrie, scheepvaart en offshore/windenergie en hieraan gerelateerde bedrijven/contractors. Voor het volgen de meeste van deze opleidingen is een medische keuring verplicht.

Verschillende offshore/onboard opleidingen

DELTA Safety Training biedt een verscheidenheid aan offshore/onboard cursussen aan, waarvan een deel basis- en een deel herhalingscursussen. DELTA verzorgt ook een aantal trainingen ‘onboard’, als de mogelijkheden om aan boord te trainen aanwezig zijn, kan dat veel kosten en verlet besparen voor uw bedrijf.

DELTA heeft de erkenningen voor de 0.5 incl CA-EBS en 0.4 NOGEPA trainingen evenals voor de Opito Basic Safety (BOSIET, FOET, HUET, CA-EBS). Registreer u onderaan deze pagina voor de ontvangst van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte !

Offshore certificaten

Certificaten voor offshore trainingen zijn over het algemeen 4 jaar geldig en worden afgegeven door OPITO en/of NOGEPA.

Taalkeuze offshore training

Standaard worden offshore trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers).

Opleiding op maat

Door een combinatie te maken van de bovenstaande mogelijkheden kunnen wij voor ieder bedrijf een ‘opleiding op maat’ verzorgen. Voor de cursussen kunnen zowel groepen als individuen aangemeld worden.

Inschrijven offshore opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen we per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Worden er geen data op de website vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam