Alle 11 resultaten

 

Banksman/Rigging en Slinging cursussen

Het pakket Banksman / Rigging & Slinging trainingen van DELTA Safety Training is ontwikkeld vanwege de grote behoefte aan goede trainingen op dit gebied.  Voor DELTA Safety Training zijn deze trainingen een natuurlijke aanvulling op haar brede aanbod praktijkgerichte, praktische trainingen. DELTA heeft met ruim 5.000 m2 professioneel ingerichte trainingsruimte de ideale (indoor) locatie voor realistische, hoogwaardige trainingen.

 

Certificaten: u kiest NOGEPA en/of DNV

Er is bij DELTA ook voor deze categorie trainingen keuze uit verschillende examens en daarmee uit verschillende certificaten. Voor vrijwel alle werkzaamheden on- & offshore in het Noordzee gebied is de NOGEPA 1.9 Banksman certificering afdoende. U kunt ook kiezen voor een afsluitend examen onder toezicht van DNV, afgenomen door PBNA. U kiest dan voor de variant: ‘Rigging & Slinging voor Riggers & Banksman’. U ontvangt dan bij goed resultaat een DNV certificaat.

Taalkeuze

De Banksman/ Rigging & Slinging trainingen en examens worden in de Engelse taal uitgevoerd. In geval van Nederlandstalige groepen kan de instructie in de Nederlandse taal worden gegeven.

Inschrijven Rigging & Slinging Cursus

U kunt zich inschrijven voor een Banksman/ Rigging & Slinging cursus door op de titel van de training te klikken en zich via die pagina aan te melden. Op deze pagina vindt u ook achtergrondinformatie, prijzen en ingeplande data. Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam