Alle 24 resultaten

 

Inschrijven voor een SSVV opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland, ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen wij per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

Als er ‘op aanvraag’ staat, betekent dit dat wij een offerte op maat voor u maken en in overleg een cursusdatum met u vaststellen. Heeft u vragen, neemt u dan contact op via info@deltasafetytraining.com of +31 10 204 22 55.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

SSVV certificaten

Voor SSVV Opleidingengids (voorheen GORW of Deltalinqs) certificaten geldt een toeslag van € 64,50 per persoon.

Welk certificaat heeft u nodig?

Met welk veiligheidscertificaat een training moet worden afgesloten, hangt onder meer af van de eisen die een opdrachtgever stelt of wat gevraagd wordt vanuit de certificering van de werkgever. In veel gevallen is een veiligheidscertificaat van een erkende opleider als wij voldoende. Maar ook voor trainingen met een SSVV Opleidinggids (voorheen GORW/Deltalinqs), SIR of DNV-certificaat kunt u bij ons terecht. In het bovenstaande cursusoverzicht is per training aangegeven welke certificaten ermee behaald kunnen worden. De geldigheidsduur van het certificaat staat bij de verdere informatie over de training . Neem gerust contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

U kunt examen doen in verschillende talen

Bij ons kunt u de trainingen volgen in veel verschillende talen. De taalkeuze voor het behalen van SSVV, SIR en DNV certificaten is door deze instanties zelf bepaald en veelal beperkt tot het Engels en Duits. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en bel +31 10 204 22 55.

Hoe zijn de Veilig Werken trainingen opgezet?

Deze Veilig Werken trainingen duren in de regel 1 of 2 dagen en bestaan uit een theorie en praktijkdeel, welke allebei met een toets afgesloten worden. De deelnemers dienen de juiste PBM mee te nemen naar de training. De Open Inschrijving trainingen zijn uitermate geschikt voor individuele deelnemers en kleine groepen. Naar wens en voorkeur kunnen wij de opzet of de locatie van de trainingen voor u aanpassen.

Wat kost de training Veilig Werken?

De prijzen van deze trainingen ziet u in het bovenstaande overzicht. Alle prijzen zijn inclusief lesmateriaal, praktijkmiddelen, examen, lunch, koffie en thee. De examens en certificaten van de SSVV (SOG), SIR en DNV worden apart in rekening gebracht. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

SSVV Trainingen

SSVV staat voor Stichting Samenwerken voor Veiligheid en deze stichting beheert het VCA systeem. VCA is een certificeringssysteem dat diensten van bedrijven toetst aan de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist voor Aannemers (VCA). De SSVV Opleidingen Gids wordt vaak afgekort tot ‘SOG’.

VCA en VCU Diploma’s van SSVV

Op deze pagina treft u de VCA en VCU cursussen en examens aan die DELTA voor u kan verzorgen en die, bij goed resultaat, recht geven op een  SSVV erkend VCA of VCU diploma. Onder Cursus Planning kunt u vinden wanneer wij de VCA cursussen en examens als ‘Open Inschrijving’ op ons trainingscentrum te Rotterdam verzorgen. Voor groepen kan dat natuurlijk ook ‘in-company’ bij u op locatie.

De genoemde prijzen gelden voor de ‘Open Inschrijving’ cursussen en examens van DELTA Safety Training. Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor groepen en ‘in-company’ VCA-cursussen maken wij graag een aanbieding op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

SSVV Opleidingengids (SOG)

DELTA Safety Training verzorgt een groot aantal opleidingen en trainingen die met een SSVV Opleidingengids (SOG) examen afgesloten worden. Voorheen waren dit de GORW of Deltalinqs examens. SSVV staat voor Stichting Samenwerken Voor Veiligheid. Het overzicht van onze trainingen met een SSVV examen treft u onderstaand aan. Het merendeel van deze trainingen kan naar keuze ook met een DELTA certificaat worden afgesloten.

SSVV Opleidingen uit de SSVV Opleidingengids die niet met een SSVV examen afgesloten worden, staan op deze website onder de categorie Veilig Werken. Wij verzorgen deze opleidingen en examens conform de SSVV voorschriften.
Het gaat hier om de opleidingen:
– Werken met afhankelijke adembescherming
– Communicatie/Autoriteit voor toezichthoudende functies
– Introductie en Risico’s herkennen
– Werken met kleine blusmiddelen en/of water- en schuimvoerende armaturen
– Asbest Herkennen
– Werken met de rolsteiger

Voor wie zijn deze trainingen?

De SSVV Opleidingengids examens zijn bedoeld voor operationele medewerkers van bedrijven die risicovolle werken uitvoeren in, of voor, de bij de VNCI, VNPI, Deltalinqs, NOGEPA en SIR aangesloten bedrijven. Deze medewerkers moeten voldoen aan de in de Gids gestelde opleidingseisen, als voorwaarde voor het verwerven en/of behouden van het VCA van VCA certificaat van hun werkgever, indien dit bedrijf werkt voor opdrachtgevers in bovengenoemde branches.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam