Alle 14 resultaten

Wind (GWO) trainingen

De GWO (Global Wind Organisation) heeft een basis veiligheidstraining ontwikkeld voor mensen werkzaam in de wind-industrie. Deze GWO Basic Safety cursus omvat meerdere modules, zoals First Aid, Manual Handling, Fire Awareness, Working at Heights en Sea Survival.

Voor wie ?

Deze GWO Wind trainingen (kortweg GWO trainingen) en cursussen zijn bedoeld voor personeel werkzaam in o.a, scheepvaart en offshore / windenergie en hieraan gerelateerde bedrijven/contractors. Voor het volgen de meeste van deze GWO opleidingen is een medische keuring verplicht.

Verschillende Wind (GWO) opleidingen

DELTA Safety Training biedt verschillende GWO Basic Safety cursussen aan. Deze GWO trainingen zijn onderverdeeld in diverse modules zoals First Aid, Manual Handling, Fire Awareness, Working at Heights en Sea Survival.

Wind (GWO) diploma

Certificaten voor GWO trainingen zijn 2 jaar geldig en worden afgegeven door de Global Wind Organisation.
DELTA verzorgt de verplichte registratie in de WINDA database. Hiervoor wordt, naast de cursusprijs, € 10,00 per certificaat in rekening gebracht.

Taalkeuze

De training wordt uitgevoerd in de Engelse taal. In geval van Nederlands-talige groepen kan de instructie in de Nederlandse taal worden verzorgd.

Inschrijven GWO Training

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland, ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen wij per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam